DOWNLOAD A FREE TRAIL

Free for 48 hours with full features.

MONEY BACK GUARANTEE

100% money back guarantee.

ONLINE SUPPORT 24/7

Get in touch with our Customer support.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4.86 out of 5)
Loading...Loading...

Child and Employee Tracking Software

mobitracker Cell Phone Tracking Software është kompatibil me të gjitha Android smartphone / tableta. Ju lutemi zgjidhni licensën ju dëshironi të blini.

më të njohura

prim

$39.99 / muaj *
1 muaj $39.99
3 muaj $69.99
6 muaj $99.99
12 muaj $129.99
Discount Coupon:
Pamje Karakteristika
 • Mesazhet tekstMobiTracker allows you to view any text message sent from or received by the target device.
 • historia Call & Lista e kontaktitMobiTracker provides you with a chronological log of all incoming and outgoing calls.
 • Regjistrimi CallMobiTracker provides you the ability to remotely record all phone calls made to and from the monitored phone.
 • Koha e thirrjeve / Kontakt EmriMobiTracker tracks every the date and the time of calls log.
 • Download MP4 dokumentit Call Regjistrimitë gjithë regjistrimet e thirrjes janë të ngarkuar për kontrollin tuaj online panel të cilat ju mund të hyni dhe shkarko nga kudo me një lidhje interneti.
 • Faqja e internetit HistoryMobiTracker allows you to track and store all activity taking place in the monitored device’s web browser.
 • EmailsMobiTracker allows you to check email history on monitored devices (Gmail për Android & iOS, si dhe Mail App për iOS)
 • Qasja Address BookMobiTracker lets you view all contacts stored on cell phone.
 • FotografitëMobiTracker allows you to view all photos taken and stored on a monitored device.
 • GPS VendndodhjaMobiTracker allows you to easily monitor the location of your children or employees.
 • WhatsAppMobiTracker allows you to monitor popular communication apps, si WhatsApp.
 • ViberNë qoftë se punonjësi juaj ose fëmija preferon app Viber së mesazheve në Skype, MobiTracker’s got you covered.
 • Yahoo MessengerYahoo Messenger është një app mesazheve me një fokus në shpejtësi dhe Siguri. It’s super-fast and simple and from now on with MobiTracker you can easily prevent misuse of this great app.
 • Facebook Messengersocial Faqet e rrjeteve janë përdorur nga njerëz të të gjitha moshave. Use MobiTracker to stay informed about all chat communications taking place via social network apps on the monitored device.
 • SnapchatWith the help of MobiTracker, ti mundesh lehtë të kontrollojë rrjedhën e të dhënave të mediave Snapchat-së (Fotografitë, videos dhe vizatime) në një pajisje të monitoruar. ju mund të gjetur datën e saktë & kohë media files ishin shkëmbyen, kohëzgjatja Video, dhe natyrisht, Shiko te gjitha përmbajtje. Marrësi mund të shikoni fotografi të vetëm 10 seconds before being deleted from the device while MobiTracker let’s you view content at any time, në Kontrollin panel.
 • SkypeMobiTracker allows you to monitor popular communication apps like Skype.
 • LINJËLINE tracker është tipar që lejon kërkuar nëpër listën e të gjitha mesazhet chat dhe Përmbajtja e tyre i shndërruan në zbatim LINE mbi të synuar pajisje të lëvizshme.
 • KIKKIK Tracker lejon skanim të gjitha fotot e dërguara nga ana e përdoruesit të monitoruara nëpërmjet kik (Online photo celular- & Video-sharing shërbim) në një pajisje të lëvizshme të synuar.
 • FALAS Upgrade New VersionFALAS të Upgrade New Version
 • 100% undetectable100% undetectable
 • Automatic Updates SoftwareWe offer you regular automatic updates of MobiTracker monitoring software free of charge, e cila kursen kohën tuaj & përpjekjet.
 • përfshin 24/7 jetojnë chat dhe email mbështetje teknike
 • backup të dhënave (Excel / CSV)
 • Money Back Guarantee 5 ditë

themelor

$19.99 / muaj *
1 muaj $19.99
3 muaj $49.99
6 muaj $79.99
12 muaj $109.99
Discount Coupon:
Pamje Karakteristika
 • Mesazhet tekstMobiTracker allows you to view any text message sent from or received by the target device.
 • historia Call & Lista e kontaktitMobiTracker provides you with a chronological log of all incoming and outgoing calls.
 • Regjistrimi CallMobiTracker provides you the ability to remotely record all phone calls made to and from the monitored phone.
 • Koha e thirrjeve / Kontakt EmriMobiTracker tracks every the date and the time of calls log.
 • Download MP4 dokumentit Call Regjistrimitë gjithë regjistrimet e thirrjes janë të ngarkuar për kontrollin tuaj online panel të cilat ju mund të hyni dhe shkarko nga kudo me një lidhje interneti.
 • Faqja e internetit HistoryMobiTracker allows you to track and store all activity taking place in the monitored device’s web browser.
 • EmailsMobiTracker allows you to check email history on monitored devices (Gmail për Android & iOS, si dhe Mail App për iOS)
 • Qasja Address BookMobiTracker lets you view all contacts stored on cell phone.
 • FotografitëMobiTracker allows you to view all photos taken and stored on a monitored device.
 • GPS VendndodhjaMobiTracker allows you to easily monitor the location of your children or employees.
 • SnapchatWith the help of MobiTracker, ti mundesh lehtë të kontrollojë rrjedhën e të dhënave të mediave Snapchat-së (Fotografitë, videos dhe vizatime) në një pajisje të monitoruar. ju mund të gjetur datën e saktë & kohë media files ishin shkëmbyen, kohëzgjatja Video, dhe natyrisht, Shiko te gjitha përmbajtje. Marrësi mund të shikoni fotografi të vetëm 10 seconds before being deleted from the device while MobiTracker let’s you view content at any time, në Kontrollin panel.
 • WhatsAppMobiTracker allows you to monitor popular communication apps, si WhatsApp.
 • ViberNë qoftë se punonjësi juaj ose fëmija preferon app Viber së mesazheve në Skype, MobiTracker’s got you covered.
 • SkypeMobiTracker allows you to monitor popular communication apps like Skype.
 • LINJËLINE tracker është tipar që lejon kërkuar nëpër listën e të gjitha mesazhet chat dhe Përmbajtja e tyre i shndërruan në zbatim LINE mbi të synuar pajisje të lëvizshme.
 • Yahoo MessengerYahoo Messenger është një app mesazheve me një fokus në shpejtësi dhe Siguri. It’s super-fast and simple and from now on with MobiTracker you can easily prevent misuse of this great app.
 • InstagramInstagram Tracker lejon skanim të gjitha fotot e dërguara nga ana e përdoruesit të monitoruara nëpërmjet Instagram (Online photo celular- & Video-sharing shërbim) në një pajisje të lëvizshme të synuar.
 • Facebook Messengersocial Faqet e rrjeteve janë përdorur nga njerëz të të gjitha moshave. Use MobiTracker to stay informed about all chat communications taking place via social network apps on the monitored device.
 • FALAS Upgrade New VersionFALAS të Upgrade New Version
 • 100% undetectable100% undetectable
 • Automatic Updates SoftwareWe offer you regular automatic updates of MobiTracker monitoring software free of charge, e cila kursen kohën tuaj & përpjekjet.
 • përfshin 24/7 email mbeshtetje teknike
 • backup të dhënave (Excel / CSV)
 • Money Back Guarantee 5 ditë